MISSIE

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

Missie

Callazorg is een klantvriendelijke en betrouwbare thuiszorginstelling, waarbij wij een grote verantwoordelijkheid voelen voor het leveren van de beste zorg aan cliënten in ouderenzorg en overige somatische zorg. Bij Callazorg staan de wensen en (zorg) behoefte van de cliënten centraal en bieden wij allerlei zorg en activiteiten, die de welzijn, gezondheid en zelfredzaamheid van de cliënten bevorderen.

Bij Callazorg staat de samenwerking tussen zorgprofessionals en haar cliënten in het middelpunt. De missie van Callazorg is bevorderen, ondersteunen en behouden van het kwaliteit van leven bij de cliënten. Hoe kan Callazorg de cliënt daarbij optimaal ondersteunen? Door als lijndraad de onderstaande vier levensdomeinen te handhaven.

  • Lichamelijk welbevinden en gezondheid
  • Woon- en leefsituatie
  • Participatie
  • Geestelijk welbevinden

Callazorg is hierbij actief in het bieden van begeleiding en ondersteuning aan cliënten in de ouderenzorg en overige somatische zorg. Het individu staat hierbij op nummer 1, wij vinden het belangrijk dat er respect is voor karakter, cultuur, achtergrond en eigen leefstijl. Callazorg heeft deskundige, professionele medewerkers in dienst, die de religieuze en culturele achtergronden van de cliënten kennen en respecteren.

Callazorg heeft een gemotiveerd, betrokken en deskundige team, die werkt naar kwaliteit en de beste zorg leveren. Wij streven ernaar om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden, zodat de cliënt (langer) zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. En hoe de cliënt binnen zijn mogelijkheden en beperkingen die ze hebben toch zelfstandig kunnen functioneren. Callazorg staat klaar voor cliënten, die zorg nodig hebben.

Contact

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Welkom bij Callazorg.

CONTACT OPNEMEN