Verpleging

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

Callazorg biedt hulp bij:

  • Wondverzorging

  • Zorg en ondersteuning in de laatste levensfase

  • Hulp bij het revalideren

  • Hulp bij het herstellen na ziekte

  • Hulp en advies na opname in het ziekenhuis

  • Hulp en advies bij medicatie

Verpleging

De verpleegkundige bezoekt u aan huis om te kijken welke hulp nodig is. Waarna de verpleegkundige een indicatie opstelt, wat het uitgangspunt zal zijn voor de verdere hulp vanuit Callazorg. Dit kan hulp zijn in het huishouden, begeleiding, verzorging en verpleging.

Callazorg biedt hulp op verschillende vlakken, zoals hulp bij het opstaan, aankleden, wondverzorging en toedienen van injecties. Onze zorgprofessionals hebben kennis en ervaring over praktisch alle zorg hulpvragen.

Callazorg werkt in een kleine team, die verantwoordelijk is voor de verpleging en verzorging van de cliënten. Callazorg biedt hierbij altijd een persoonlijke benadering naar de cliënt. Callazorg regelt de zorg van de cliënt en blijft in contact met de (huis)arts en andere zorgverleners. De zorgprofessional adviseert de cliënt, denkt met de cliënt mee en zoekt samen met de cliënt en mantelzorgers naar oplossingen.

Callazorg werkt samen met (huis)artsen, apothekers, en ander zorgverleners. Hierdoor kan de cliënt doorverwezen worden naar een diëtist, fysiotherapeut of andere zorgverleners in de buurt van de cliënt. Dit altijd in samenspraak met de cliënt.

Aan de diensten van Callazorg zijn geen persoonlijke kosten verbonden, deze worden vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar.

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Welkom bij Callazorg.

CONTACT OPNEMEN