Oprichting

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

Oprichting

Callazorg is een jong, levendige thuiszorgorganisatie, opgericht door een professionele zorgverlener met een passie voor zorg. Het doel van Callazorg is de cliënten transparante, respectvolle en betrouwbare zorg te bieden. Hierbij bieden wij een rechterhand aan cliënten, waardoor cliënten de regie houden over hun eigen levensstijl.

Callazorg is een lokaal thuiszorginstelling, dat door de overheid is erkend als thuiszorgorganisatie. Callazorg biedt hierbij kwaliteit dat is gegarandeerd door een opgezet kwaliteitssysteem. Deze dient als controle en correctiewerking door de gehele instelling.

Missie, Visie & Doelgroep

Callazorg is een klantvriendelijke en betrouwbare thuiszorginstelling, waarbij wij een grote verantwoordelijkheid voelen voor het leveren van de beste zorg aan cliënten in ouderenzorg en overige somatische zorg. Bij Callazorg staan de wensen en (zorg) behoefte van de cliënten centraal en bieden wij allerlei zorg en activiteiten, die de welzijn, gezondheid en zelfredzaamheid van de cliënten bevorderen.

Bij Callazorg staat de samenwerking tussen zorgprofessionals en haar cliënten in het middelpunt. De missie van Callazorg is bevorderen, ondersteunen en behouden van het kwaliteit van leven bij de cliënten. Hoe kan Callazorg de cliënt daarbij optimaal ondersteunen? Door als lijndraad de onderstaande vier levensdomeinen te handhaven.

  • Lichamelijk welbevinden en gezondheid
  • Woon- en leefsituatie
  • Participatie
  • Geestelijk welbevinden

Callazorg is hierbij actief in het bieden van begeleiding en ondersteuning aan cliënten in de ouderenzorg en overige somatische zorg. Het individu staat hierbij op nummer 1, wij vinden het belangrijk dat er respect is voor karakter, cultuur, achtergrond en eigen leefstijl. Callazorg heeft deskundige, professionele medewerkers in dienst, die de religieuze en culturele achtergronden van de cliënten kennen en respecteren.

Callazorg heeft een gemotiveerd, betrokken en deskundige team, die werkt naar kwaliteit en de beste zorg leveren. Wij streven ernaar om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden, zodat de cliënt (langer) zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. En hoe de cliënt binnen zijn mogelijkheden en beperkingen die ze hebben toch zelfstandig kunnen functioneren. Callazorg staat klaar voor cliënten, die zorg nodig hebben.

Callazorg wilt op een respectvolle, doelgerichte en persoonlijke wijze, de beste zorg bieden gericht naar de behoefte en wensen van de cliënt. Hierbij biedt Callazorg flexibiliteit, zekerheid en kwaliteit.

Elke dag, is het leven van de cliënt ons uitgangspunt. Callazorg wilt iets betekenen voor de cliënten, door te luisteren, aandacht te geven en te kijken naar de behoefte van de cliënt. het verhogen van het gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en herstel, is wat Callazorg haar cliënten biedt.

Callazorg levert altijd zorg op maat. Uw zorgen zijn onze zorgen. In de steeds veranderende en groeiende complexe hulpvraag, zorgt Callazorg ervoor dat elke cliënt wordt ondersteund op een persoonlijke en doelgerichte wijze. Waarbij er wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de zorg. Het vertrouwen in onze zorgorganisatie staat bij ons hoog in het vaandel, wij streven ernaar kwalitatief de beste thuiszorginstelling van Den haag en omstreken te zijn.

Callazorg wilt verder een bijdrage leveren aan een duurzame en solidaire samenleving door te ondersteunen en verbindingen te leggen, daar waar nodig.

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Callazorg is gespecialiseerd in de zorgverlening binnen de regio Den Haag en omstreken. Callazorg richt zich met name op cliënten in de ouderenzorg en overige somatische zorg, die (zorg) behoefte hebben op het gebied van het bevorderen van welzijn, gezondheid en zelfredzaamheid.

Callazorg biedt elke cliënt een specifieke en persoonlijke benadering, iedereen is uniek en heeft een andere zorgvraag.

Contact

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke verzorging bij Callazorg is gericht op het ondersteunen bij het dagelijks functioneren, zoals het opstaan, douchen, aankleden, eten of naar het toilet gaan. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn.

Verpleging

De verpleegkundige bezoekt u aan huis om te kijken welke hulp nodig is. Waarna de verpleegkundige een indicatie opstelt, wat het uitgangspunt zal zijn voor de verdere hulp vanuit Callazorg.

WLZ & Overbruggingszorg

Wanneer de cliënt door chronische aandoening gelimiteerd is en intensieve zorg of toezicht nodig heeft, biedt Callazorg de zorg waarop u kunt rekenen. Hierdoor krijgt u zorg dat bij u past.

Begeleiding

Bij individuele begeleiding, wordt er vanuit huis ondersteuning en begeleiding aangeboden. Callazorg biedt hierbij onder andere ondersteuning bij het organiseren van het dagelijks leven.

Huishoudelijke hulp

Bent of kent u iemand die door omstandigheden niet langer meer instaat is het eigen huishouden uit te voeren?  Callazorg biedt huishoudelijke hulp voor korte of lange periodes aan.

Bekijk onze vacatures

Zoek je een baan in de thuiszorg? Bekijk dan de vacatures van Callazorg en neem direct contact met ons op!

Vacatures

CONTACT OPNEMEN