WLZ EN OVERBRUGGINGSZORG

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

WIZ EN OVERBRUGGINGSZORG

Wanneer de cliënt door chronische aandoening gelimiteerd is en intensieve zorg of toezicht nodig heeft, biedt Callazorg de zorg waarop u kunt rekenen. Hiernaast biedt Callazorg ook zorg aan huis, aan cliënten die een WLZ-indicatie hebben en wachten op opname in een verpleging of- verzorgingshuis.

Bij een indicatie voor WLZ en gebruik van deze zorg, wordt er een wettelijk verplichte eigenbijdrage betaald aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Deze eigenbijdrage is wettelijk verplicht voor personen van 18 jaar en ouder. Het CAK berekent en incasseert de eigenbijdrage voor de WLZ. De bepaalde hoogte van de eigen bijdrage is verschillend per persoon en ligt onder meer aan de hoogte van het inkomen. Het CAK is verantwoordelijk voor de registratie van de eigen bijdrage en de administratie.

Om een indicatie te kunnen krijgen van hoe hoog de eigenbijdrage ongeveer zou kunnen zijn. Kan dit worden berekend met het rekenhulpmiddel van het CAK, op de CAK website. U kunt ook het CAK telefoneren op 0800-1925. Het CAK is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00.

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Welkom bij Callazorg.

CONTACT OPNEMEN