Over Ons

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

Visie

Callazorg wilt op een respectvolle, doelgerichte en persoonlijke wijze, de beste zorg bieden gericht naar de behoefte en wensen van de cliënt. Hierbij biedt Callazorg flexibiliteit, zekerheid en kwaliteit.

Elke dag, is het leven van de cliënt ons uitgangspunt. Callazorg wilt iets betekenen voor de cliënten, door te luisteren, aandacht te geven en te kijken naar de behoefte van de cliënt. het verhogen van het gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en herstel, is wat Callazorg haar cliënten biedt.

Callazorg levert altijd zorg op maat. Uw zorgen zijn onze zorgen. In de steeds veranderende en groeiende complexe hulpvraag, zorgt Callazorg ervoor dat elke cliënt wordt ondersteund op een persoonlijke en doelgerichte wijze. Waarbij er wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de zorg. Het vertrouwen in onze zorgorganisatie staat bij ons hoog in het vaandel, wij streven ernaar kwalitatief de beste thuiszorginstelling van Den haag en omstreken te zijn.

Callazorg wilt verder een bijdrage leveren aan een duurzame en solidaire samenleving door te ondersteunen en verbindingen te leggen, daar waar nodig.

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Welkom bij Callazorg.

CONTACT OPNEMEN