Visie

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

Contact

Visie

Callazorg wilt op een respectvolle, doelgerichte en persoonlijke wijze, de beste zorg bieden gericht naar de behoefte en wensen van de cliënt. Hierbij biedt Callazorg flexibiliteit, zekerheid en kwaliteit.

Elke dag, is het leven van de cliënt ons uitgangspunt. Callazorg wilt iets betekenen voor de cliënten, door te luisteren, aandacht te geven en te kijken naar de behoefte van de cliënt. het verhogen van het gevoel van veiligheid, zelfvertrouwen en herstel, is wat Callazorg haar cliënten biedt.

Callazorg levert altijd zorg op maat. Uw zorgen zijn onze zorgen. In de steeds veranderende en groeiende complexe hulpvraag, zorgt Callazorg ervoor dat elke cliënt wordt ondersteund op een persoonlijke en doelgerichte wijze. Waarbij er wordt ingespeeld op de ontwikkelingen in de zorg. Het vertrouwen in onze zorgorganisatie staat bij ons hoog in het vaandel, wij streven ernaar kwalitatief de beste thuiszorginstelling van Den haag en omstreken te zijn.

Callazorg wilt verder een bijdrage leveren aan een duurzame en solidaire samenleving door te ondersteunen en verbindingen te leggen, daar waar nodig.

Samen iets bereiken, waardoor u uzelf kunt blijven.

ONZE CLIENTEN VERTELLEN

Bedankt voor de persoonlijke verzorging.

Marja

Callazorg heeft alle verpleging voor mijn vader uitstekend uitgevoerd.

Ayse

Het is elke week weer top met de huishoudelijke hulp, zonder jullie zou het allemaal lastiger zijn.

Rose

Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke verzorging bij Callazorg is gericht op het ondersteunen bij het dagelijks functioneren, zoals het opstaan, douchen, aankleden, eten of naar het toilet gaan. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn.

Verpleging

De verpleegkundige bezoekt u aan huis om te kijken welke hulp nodig is. Waarna de verpleegkundige een indicatie opstelt, wat het uitgangspunt zal zijn voor de verdere hulp vanuit Callazorg.

WLZ & Overbruggingszorg

Wanneer de cliënt door chronische aandoening gelimiteerd is en intensieve zorg of toezicht nodig heeft, biedt Callazorg de zorg waarop u kunt rekenen. Hierdoor krijgt u zorg dat bij u past.

Begeleiding

Bij individuele begeleiding, wordt er vanuit huis ondersteuning en begeleiding aangeboden. Callazorg biedt hierbij onder andere ondersteuning bij het organiseren van het dagelijks leven.

Huishoudelijke hulp

Bent of kent u iemand die door omstandigheden niet langer meer instaat is het eigen huishouden uit te voeren?  Callazorg biedt huishoudelijke hulp voor korte of lange periodes aan.

Bekijk onze vacatures

Zoek je een baan in de thuiszorg? Bekijk dan de vacatures van Callazorg en neem direct contact met ons op!

Vacatures

CONTACT OPNEMEN